Koninklijke Drukkerij De Vries

Deze in Sneek gevestigde drukkerij wilde graag een moderne website, waarbij hun imago beter tot z'n recht zou komen. Een project waar wij uiteraard geen nee tegen konden zeggen. Net als wij, zijn zij zeer tevreden met het eindresultaat. De nieuwe website is begin 2021 live gegaan en zorgt voor veel positieve reacties.

De opdracht

Tijdens de eerste kennismaking hebben we in overleg een aantal doelen opgesteld waar de nieuwe website aan zou moeten voldoen:

  • Een moderne en frisse uitstraling die het imago veel beter tot z'n recht laat komen. Denk hierbij aan gebruik van meer en sprekender beeldmateriaal om te laten zien waar Drukkerij De Vries trots op is.
  • Inhoudelijk de website minder omslachtig maken, informatie sneller bereikbaar maken en alle pagina's voorzien van vlottere teksten.
  • De website in meerdere talen aanbieden, omdat Koninklijke Drukkerij De Vries internationaal opereert.

Op basis van deze doelen, in combinatie met aangeleverde materialen, inspiratie en idee├źn, zijn wij aan de slag gegaan met het project.

De uitvoering

Tijdens de uitdenk- en ontwerpfase hebben we gekeken naar verschillende bronnen van inspiratie. Het was belangrijk dat de nieuwe website veel meer beeldmateriaal zou bevatten. Dit is door een externe partij op maat aangeleverd. Koninklijke Drukkerij De Vries heeft een keuze gemaakt uit verpakkingen waar ze trots op zijn en waar ze graag meer over willen laten zien en vertellen. Dit alles moest een prominente plek krijgen op de website. In combinatie met goed leesbare teksten zal dit geheel de website naar het gewenste niveau tillen. In het ontwerp is hier rekening mee gehouden door de verpakkingen en het aanvullende beeldmateriaal de ruimte te geven en de website er omheen minimalistisch te houden qua opmaak.

"In korte tijd een schitterend resultaat weten te bereiken onder professionele begeleiding van Servisto, zeer prettige samenwerking"
Gerard Nijdam, Koninklijke Drukkerij De Vries

Het eindresultaat

Door de inzet van alle betrokken partijen is het eindresultaat prachtig geworden. De nieuwe website toont prominent waar Koninklijke Drukkerij De Vries trots op is en biedt bovendien de mogelijkheid om dit in meerdere talen te bekijken. De website is beknopter gemaakt qua informatie en de informatie is sneller te bereiken binnen een aantal clicks. Benieuwd naar het eindresultaat? Neem dan een kijkje op de nieuwe website van Koninklijke Drukkerij De Vries.